Una nova manera d’aprendre a fer ganxet i mitja al teu ritme.

Primer vull dir que com les guies i els seguiments presencials no hi ha res; el tu a tu, el veure com treballes, les relacions naturals que es creen, l’aprenentatge col·lectiu…

Però degut a la pandèmia i aprofitant que moltes esteu a kilòmetres de distància vam decidir a crear un tipus de tallers online. I què més fàcil que el WhatsApp per estar en contacte i tenir la informació més a mà?

Vam començar el mes d’Agost creant aquests grups, vam fer el jersei “Teixim a l’Agost” i hem seguit amb propostes com l’armilla “ZipiZape”, el xal “Devesa” i el jersei “Cosmopolitan” entre d’altres.

Ens hem adonat que és una bona manera de fer els seguiments perquè estem en contacte. Podeu enviar fotos i vídeos i nosaltres us podem contestar ràpid i adequar-nos al nivell i al ritme de cadascuna .

Perquè no es tracta només de vendre el fil i el patró sinó de fer un acompanyament i un seguiment acurat fins el final del projecte.

Avui us presentem un nou projecte “EL TAPAPELLERINGUES”

Un bàsic per portar a sobre les samarretes de tires, anar còmodes, fresques i a la última.

Si vols fer qualsevol dels altres projectes sempre hi seràs a temps. Potser haurem de canviar el tipus de material segons l’estoc però segur que trobem un projecte a la teva mida.

WhatsApp 691977517

Un comentari en “WhatsApp Knit i WhatsApp Crochet

  1. Eulàlia Vilà Rabella diu:

    Hola
    M’agradaria començar en el món del crochet
    Visc a St Hilari pero podria venir un dia a Girona per comprar alguna llana i tenir una mica d’assesorament.
    Crec que teniu un servei d’una hora d’assesorament. És així? Quan podria venir?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.