Una nova manera d’aprendre a fer ganxet i mitja al teu ritme.

Primer vull dir que com les guies i els seguiments presencials no hi ha res; el tu a tu, el veure com treballes, les relacions naturals que es creen, l’aprenentatge col·lectiu…

Però degut a la pandèmia i aprofitant que moltes esteu a kilòmetres de distància vam decidir a crear un tipus de tallers online. I què més fàcil que el WhatsApp per estar en contacte i tenir la informació més a mà?

Vam començar el mes d’Agost creant aquests grups, vam fer el jersei “Teixim a l’Agost” i hem seguit amb propostes com l’armilla “ZipiZape”, el xal “Devesa” i el jersei “Cosmopolitan” entre d’altres.

Ens hem adonat que és una bona manera de fer els seguiments perquè estem en contacte. Podeu enviar fotos i vídeos i nosaltres us podem contestar ràpid i adequar-nos al nivell i al ritme de cadascuna .

Perquè no es tracta només de vendre el fil i el patró sinó de fer un acompanyament i un seguiment acurat fins el final del projecte.

Avui us presentem un nou projecte “EL TAPAPELLERINGUES”

Un bàsic per portar a sobre les samarretes de tires, anar còmodes, fresques i a la última.

Si vols fer qualsevol dels altres projectes sempre hi seràs a temps. Potser haurem de canviar el tipus de material segons l’estoc però segur que trobem un projecte a la teva mida.

WhatsApp 691977517

Un comentari en “WhatsApp Knit i WhatsApp Crochet

  1. Eulàlia Vilà Rabella diu:

    Hola
    M’agradaria començar en el món del crochet
    Visc a St Hilari pero podria venir un dia a Girona per comprar alguna llana i tenir una mica d’assesorament.
    Crec que teniu un servei d’una hora d’assesorament. És així? Quan podria venir?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *