Tot i que encara fa molta calor i ens sembla que no ha d’arribar mai la fred a Anfra Merceria ja ens estem preparant . Comencen a arribar les noves tendències en llanes . Els colors , les textures i els dissenys innovadors faran acte de presència per poder gaudir del tricot i del ganxet a casa o en el nostre espai “Embolica la troca”.

Ens acompanyaran marques tan reconegudes com Katia, Borgo di Pazzi, Presència, Phildar, o la Wooly de DMC .

Començarem presentant aquesta última doncs ha estat una nova aposta a Anfra Merceria. Hem agafat els colors del nou catàleg ja que si d’una cosa estem segurs es que els colors de DMC són immillorables , per una banda saben aconseguir una calidesa especial i per altra banda es poden combinar pràcticament tots.

llanes anfraWoolly és la llana de DMC per tricot i ganxet. És 100% llana merino de les  millors ovelles merines australianes.

És una llana d’alta qualitat i d’una extrema suavitat. És molt fàcil de treballar i apta per a qualsevol projecte. És una fibra activa i reacciona als canvis de temperatura corporal, manté la calor quan fa fred i la frescor quan el clima és més càlid.

 

lana woolly anfra

 

Us afegim alguns links de les principals marques en llanes de moda actual

Woolly de DMC
Lanas Katia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *