Comparteix , relaxa`t i crea

A l’espera de poder estar en grup ara ens toca teixir des del sofà, ens adaptem a les circumstàncies i els tallers, guies i seguiments seran online.

Tenim dues maneres de treballar , a través del telèfon mòbil amb els Whatsapp crochet i Whatsapp punt o a través de la plataforma Jitsi cada tarda de 17:00 a 19:00.

Whatsapp Crochet i Whatsapp punt

Cada mes fem un projecte diferent, un cop has comprat la llana entres al grup del projecte i tens accés a tots els vídeos i a fer les consultes que necessitis, ens ajudem unes a les altres en qualsevol moment.

Plataforma Jitsi

Cada dia ens connectem de 17:00 a 19:00 depèn de les necessitats de cadascú per poder fer les guies i seguiments de les labors que teniu entremans. Per accedir a aquest tipus de taller us heu de posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic anfraembolicalatroca@hotmail.com

En moments com els que estem vivint el teixir més que mai ens ajuda a tenir més control del temps, a deixar la vida frenètica per endinsar-nos en una labor creativa i manual que ens baixa els nivells d’ estrés.

Amunt les agulles !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *