fet a mà

S'estan mostrant 8 resultats

En aquesta secció de la nostra botiga hi trobaràs tota la roba i complements que fem a mà per ensenyar a les nostres clientes com queden les llanes i els teixits un cop treballats i acabats.

Quan acaba la temporada et donem la oportunitat de comprar aquestes peces a un preu raonable tot i que han portat hores i hores de feina.

La roba feta a mà té una gran importància per moltes raons . En primer lloc, és una forma de preservar les tècniques i les tradicions artesanals que s’han transmés de generació en generació.

A més a més , la roba feta a mà és única i exclusiva, ja que no hi ha dues peces iguals. També és una forma de promoure el consum responsable i sostenible , ja que la roba feta a mà ajuda a recolzar artesans i petites empreses locals, contribuint a la seva supervivència i al manteniment de la seva activitat econòmica.

Per això quan compres una peça artesana et demanem que en tinguis cura, que la rentis a mà o a la rentadora amb un programa suau i amb un savó neutre, i que l’estenguis sempre en horitzontal en una zona ombrívola.

Fet a mà

Luxury bag

55,00
Aquest producte té diverses variants. Les opcions es poden triar a la pàgina del producte
Oferta!

Fet a mà

Cistell Cargol

55,0075,00
Aquest producte té diverses variants. Les opcions es poden triar a la pàgina del producte